Strange Problems

Sarna.net : Comments/Questions Previous Index Next Threaded
Jump to first unread post. Pages: 1
Mazer
03/12/04 11:53 AM
66.20.28.21

Edit Reply Quote Quick Reply
Anybody else had trouble with the boards recently, like the 'My home' section only partially loading or the whole thing just locking up for a minute or so? Weird....
Struck, sir? I have not yet begun to fight! - John Paul Jones
Nic JansmaAdministrator
03/12/04 12:02 PM
68.40.201.192

Edit Reply Quote Quick Reply
I was upgrading the versions of apache and PHP. Should all be OK now. Let me know of any problems.
-- NicJ
Mazer
03/12/04 01:38 PM
68.60.13.118

Edit Reply Quote Quick Reply
Oh, okay. Thanks for the reply
Struck, sir? I have not yet begun to fight! - John Paul Jones
Mirsha
06/03/04 05:20 PM
195.92.168.164

Edit Reply Quote Quick Reply
Still broken for me a good three months after your post. The last two lines of the page as they load for me are

Code:

<table cellpadding="3" cellspacing="1" width="100%" class="tableborders">

<!-- BEGIN ONLINE LOOP _ DO NOT ALTER COMMENTS -->


So the fact a table opens but isn't closed and there is a comment saying it's the begining of a loop, with no obvious looping going on is quite telling that some extremely broken things are persisting.
Pages: 1

Extra information
0 registered and 2 anonymous users are browsing this forum.

Moderator:  Nic Jansma, Cray, mattbuck, Frabby, BobTheZombie 

Print Topic

Forum Permissions
      You cannot start new topics
      You cannot reply to topics
      HTML is disabled
      UBBCode is enabled

Topic views: 3761


Contact Admins Sarna.net